By using our site, you confirm that you have read and agree to our Cookie Policy, Privacy Policy, and our Terms of Service. It is also necessary for the normal functioning of this site. WODCAT is not affiliated with CrossFit, Inc. in any way. CrossFit is a registered trademark of CrossFit, Inc.

Crossfit Superbia

CroatiaZagreb 

Affiliate Crossfit, Fitness, Gym

0
0

Athletes

2

DOBRODOŠLI Dobrodošli na web stranice CrossFita Superbia. Ovdje možete saznati sve informacije o našim CrossFit programima te kako nas pronaći. Također, možete se prijaviti na trening preko našeg weba. Vaš Superbia team!

Location

Croatia, Zagreb 

Zagrebačka avenija 11

Athletes

2

GYM Information:

ŠTO JE CROSSFIT? CrossFit počinje s fitnessom, a cilj mu je proširiti definiciju fitnessa ne samo na ono nepoznato već i na ono nepredvidivo. Nakon proučavanja različitih sportova i općenito zahtjevnih tjelesnih zadataka, postavilo se pitanje koje sposobnosti i adaptacije su potrebne za uspješno izvršavanje najvećeg broja zadanih radnji. Ukratko, specifičnost CrossFita leži u njegovoj nespecifičnosti. CrossFit se temelji na dokazima, mjerljiv je i dostupan svakome. Sigurnost, korisnost i učinkovitost su tri najvažnije domene vježbanja koje su međusobno ovisne, a metode, rezultati i kritike su javno dostupni svima. Treneri i vježbači sudjeluju u izgradnji zajednice. Fitness se definira kao porast radnog kapaciteta kroz široki spektar vremena i promjenjivih domena. Kapacitet označava sposobnost samog rada, mjerljivog osnovnim jedinicama iz fizike poput mase, udaljenosti i vremena. Život je nepredvidiv (puno više nego sam sport) pa svakodnevni fitness mora biti širok i nespecifičan što se tiče trajanja i vrste aktivnosti. CrossFit treninzi se temelje na funkcionalnim pokretima koji se mogu vidjeti svuda oko nas. U prirodi najduže preživljava onaj koji može najduže funkcionirati pod najvećim opterećenjem. Intenzitet se temelji na velikom postotku obavljenog rada unutar najkraćeg mogućeg vremena. Konstantno varijabilni pristup treningu i funkcionalni pokreti visokog intenziteta (ovisno o individualnim sposobnostima) dovode do ogromnog napretka u području fitnessa. Intenzitet je temelj rezultata i mjerljiv je kao odnos rada i vremena. Više rada u manje vremena znači veći intenzitet. CrossFit je „sport fitnessa“. Ako spojimo prirodnu želju za natjecanjem sa zabavnim druženjem, dobit ćemo vrlo učinkovitu metodu vježbanja. Rezultati se upisuju na ploču i svima su vidljivi. Mjerljivost CrossFita (broj ponavljanja, broj rundi, podignuta kilaža, vrijeme na štoperici) te precizno definirani standardi pokreta motiviraju vježbače da daju sve od sebe i završe trening s osjećajem zadovoljstva.e

Coach

This gym does not have a workout plan.

If you are the owner or administrator of this gym, you can take control and get full access to the management of this page.

Most popular gyms:

This is the most popular gym

See all gyms >

Contacts: