By using our site, you confirm that you have read and agree to our Cookie Policy, Privacy Policy, and our Terms of Service. It is also necessary for the normal functioning of this site. WODCAT is not affiliated with CrossFit, Inc. in any way. CrossFit is a registered trademark of CrossFit, Inc.

CrossFit Miskolc

HungaryMiskolc 
0
0

Athletes

1

A CrossFit célja egészen sokrétű, akárcsak maga a sportág. Nem arra törekszik, hogy a lehető legtöbb képességet és kompetenciát elsajátítsd egy adott sportban, hanem hogy egy általános fizikai erőnlétet és felkészültséget érj el. Ez a fajta edzésmód növeli a 10 alapképességet: hajlékonyság, agilitás, erő, pontosság, kitartás, teljesítmény, koordináció, állóképesség, gyorsaság és egyensúly. Ehhez pedig többféle mozgásformát kombinál egy edzésen belül: futást, gimnasztikát, súlyemelést, és változó intenzitású anaerob mozgásformákat. Ahhoz pedig, hogy mérhető legyen a fejlődés, olyan köredzéseket...

Location

Hungary, Miskolc 

Athletes

1

GYM Information:

A CrossFit célja egészen sokrétű, akárcsak maga a sportág. Nem arra törekszik, hogy a lehető legtöbb képességet és kompetenciát elsajátítsd egy adott sportban, hanem hogy egy általános fizikai erőnlétet és felkészültséget érj el. Ez a fajta edzésmód növeli a 10 alapképességet: hajlékonyság, agilitás, erő, pontosság, kitartás, teljesítmény, koordináció, állóképesség, gyorsaság és egyensúly. Ehhez pedig többféle mozgásformát kombinál egy edzésen belül: futást, gimnasztikát, súlyemelést, és változó intenzitású anaerob mozgásformákat. Ahhoz pedig, hogy mérhető legyen a fejlődés, olyan köredzéseket hoztak létre, amelyek mennyiségben, időben könnyen ellenőrizhetőek.

Coach

Managers

The Gym owner hide members list

Most popular gyms:

This is the most popular gym

See all gyms >

Contacts: